Jouw pakket op maat?

Zo werkt het!

Wat je vraag ook is, bij ons krijg je de ruimte om jezelf te zijn. Tijdens de telefonische intake kijken wij naar gender, afkomst, levensfase, context en de doelen op mentaal en fysiek gebied die je wilt behalen. Wij monitoren het traject zodat wij oog houden voor jouw ontwikkeling.

Na de telefonische intake zorgen wij voor de juiste match met onze professionals. Als voorbeeld: een RainbowHuman koppelen wij aan een professional met een rainbow affiniteit en/of ervaring. Zo ontstaat er meer begrip, (h)erkenning en inlevingsvermogen die ervoor zorgen dat de doelen worden behaald voor de lange termijn.

Het pakket kan uit één of meerdere onderdelen bestaan afhankelijk van je hulpvraag: (slaap/loopbaan/work-life) coaching, mindfulness, overgangsconsult en/of fysieke trainingen als personal training, wandeltraining, boksen of yoga. De sessies kunnen zowel online als face to face.

HealthyWoman

De pakketten:

HealthyStarter – jonge startende vrouw;

HealthyWoman – vrouw met een levensvraag;

ProudMom – werkende moeder;

StrongWoman – vrouw met vruchtbaarheidsvraagstukken;

ProudWoman – vrouw in/richting de overgang;

ProudWomanPlus – vrouw richting pensioen.

HealthyLHBTQIA+

De pakketten:

RainbowHuman – LHBTQIA+ persoon uit elke levensfase;

RainbowParent – werkende ouder of ouder to be.

HealthyMan

De pakketten:

HealthyMan – man uit elke levensfase

ProudDad – werkende vader

HealthyWoman

De HealthyWoman pakketten zijn voor vrouwen met hulpvragen op het gebied van work-life balans en gezondheid.  Van jonge startende vrouwen tot aan wijze vrouwen die richting pensioen gaan.

Tijdens de telefonische intake van 30 minuten komen de volgende thema’s vaak aan bod:

HealthyWoman

HealthyLHBTQIA+

HealthyLHBTQIA+

De Rainbow pakketten zijn voor alle LHBTQIA+ collega’s die zich mentaal en fysiek lekker willen voelen in hun lijf. Dit pakket is voor jou, zij die zich identificeren met de LHBTQIA+ community of zij die zich niet willen of kunnen identificeren binnen het binaire systeem. Van jonge starters tot parents to be. Wij ondersteunen je met de uitdagingen op het werk en daarbuiten.

Tijdens de telefonische intake van 30 minuten komen de volgende thema’s vaak aan bod:

HealthyMan

De HealthyMan pakketten zijn voor alle mannen die mentaal en fysiek uitgedaagd willen worden en werk willen maken van hun doelen. Of het nu gaat om invulling geven aan het actief vaderschap of behoefte hebt om te sparren over jouw hulpvraag, met een van onze pakketten wordt jij ondersteunt waar nodig.

Tijdens de telefonische intake van 30 minuten komen de volgende thema’s vaak aan bod:

HealthyMan

Stel je vraag!

Bedankt voor de interesse. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Bekijk de demo

Hieronder is een demo te zien van een op maat gemaakte e-learning in samenwerking met de klant.