SPELREGELS DEELNAME TRAININGEN

WERKGEVERS/VERZEKERAARS

Annulering training

Er kan uitsluitend schriftelijk en voor aanvang worden geannuleerd. In geval van een annulering gelden de hieronder genoemde voorwaarden:

  1. a) Bij annulering tot 2 maanden voor aanvang van de training: € 150,- administratiekosten;
  2. b) Bij annulering binnen 4 weken voor aanvang van de training: 50% van de prijs;
  3. c) Bij annulering binnen 2 weken voor aanvang van de training: 100% van de prijs.

 

Vorm

De training wordt aangeboden in klassikale en online vorm.

 

Aanwezigheidsplicht

Er geldt geen aanwezigheidsplicht.

 

Minimum/maximum aantal deelnemers

De klassikale training gaat van start bij een minimum van 6 deelnemers. Het maximum aantal deelnemers is 12.

De online training gaat van start bij een minimum van 4 deelnemers. Het maximum aantal deelnemers is 18.

Uiterlijk twee weken voor aanvang van de training krijg je een definitieve bevestiging van de training. Als het minimum aantal niet wordt gehaald, dan zoeken wij in overleg met de werkgever of verzekeraar naar een passende oplossing.

 

INDIVIDUELE INSCHRIJVING

Annulering training open inschrijving

In geval van annulering geldt geen restitutie.

 

Vorm

De training wordt aangeboden in klassikale en online vorm.

 

Aanwezigheidsplicht

Er geldt geen aanwezigheidsplicht.

 

Minimum/maximum aantal deelnemers

De klassikale training gaat van start bij een minimum van 6 deelnemers. Het maximum aantal deelnemers is 12.

De online training gaat van start bij een minimum van 4 deelnemers. Het maximum aantal deelnemers is 18.

 

Uiterlijk twee weken voor aanvang van de training krijg je een definitieve bevestiging van de training. Als het minimum aantal niet wordt gehaald, dan zoeken wij in overleg naar een passende oplossing bijvoorbeeld deelname op een ander moment.

 

SPELREGELS DEELNAME TRAININGSPAKKETTEN

Annuleringsvoorwaarden

Er worden geen kosten in rekening gebracht in geval dat je tijdens de intake afziet van deelname aan het pakket.

In geval van afmelding of annulering van deelname aan het pakket na de intake kan het bedrag niet worden gerestitueerd. Wel kan het bedrag als tegoed worden bijgeschreven op het account van de opdrachtgever.

Afspraken die binnen 24 uur worden afgezegd worden in rekening gebracht bij je werkgever of verzekeraar. De uren komen hiermee te vervallen ongeacht de reden. In geval van bijzondere omstandigheden kan het voorkomen dat een werkgever hierin tegemoet komt en extra uren ter beschikking stelt.

In geval van annulering buiten 24 uur kan de afspraak kosteloos worden verzet. Wanneer je te laat op de afspraak verschijnt kan de tijd niet worden ingehaald.

Een afspraak kan maximaal drie keer worden afgezegd (binnen en buiten 24 uur). Daarna wordt in overleg met de werkgever of verzekeraar gekeken aan wie de uren ter beschikking worden gesteld. 

Ongebruikte uren of onderdelen worden ter beschikking gesteld voor collega’s met een grotere hulpvraag.

 

Vorm

HealthyHuman heeft een landelijk netwerk van professionals. Deelname aan de pakketten kan zowel face to face als online. Een combinatie van beiden is uiteraard ook mogelijk. 

 

Niet tevreden over onze trainer?

Na de intake word je door onze interventiespecialist gekoppeld aan een trainer die voldoet aan jouw wensen. Wij houden bij de koppeling rekening met jouw regiogebied (in geval van face to face coaching) en de soort hulpvraag (work-life, loopbaan, trauma, postnataal etc.).

Het kan voorkomen dat je mogelijk geen klik voelt of niet tevreden bent over de aanpak van de toegewezen trainer. In dit geval vragen wij je dat gelijk per mail te melden, dat wil zeggen binnen 24 uur na het eerste afgenomen uur met de trainer. Na melding gaan wij je gelijk her koppelen aan een nieuwe trainer en krijg je het afgenomen uur door ons vergoed. In het geval dat je besluit het traject voort te zetten, kunnen wij je vraag voor her koppelen wel mogelijk maken maar heb je geen recht op vergoeding van de uren.

Flexibiliteit

HealthyHuman heeft een landelijk netwerk van gekwalificeerde trainers. De afstand van jouw (werk/huis) adres en de trainer is maximaal 30 minuten. Het kan voorkomen dat we een beroep doen op je flexibiliteit en bijvoorbeeld vragen om halverwege af te spreken met de trainer. Om de kwaliteit van onze dienstverlening te kunnen waarborgen maken wij uitsluitend gebruik van onze eigen pool trainers. Het aandragen van een eigen trainer is niet mogelijk, tenzij HealthyHuman in jouw regio geen passende trainer biedt.

Stel je vraag!

Bedankt voor de interesse. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Bekijk de demo

Hieronder is een demo te zien van een op maat gemaakte e-learning in samenwerking met de klant.